Zoeken
  • Rozijn

De allereerste.

Al een jaar. Een jaar lang speelt het idee door mijn hoofd. In vlagen. "Ik start een blog!" - "Nee, toch niet... Dat gaat te veel werk zijn." - "Ik schrijf zo graag, nu doe ik het echt!" - "Mja, er zijn er al zo veel".


Heen en weer geslingerd tussen de goesting om mijn schrijfsels met de wereld te delen, en dat kleine stemmetje in mijn hoofd dat altijd wel een excuus wist aan te brengen om het niet te doen. Het voelde nooit 'helemaal goed'. Er was iets dat ontbrak.


Double the crew, half the trouble, double the fun!

Tot een week geleden. Na enkele maanden sociaal isolement (dank u, covid-19), en tijd om na te denken over de dingen waar ik zelf energie uit haal, hakte ik de knoop door. "Die blog komt er!" En ineens, was daar ook het antwoord op de 'missing link'. Double the crew, half the trouble, double the fun!


Als 'Rozijn' (sinds jaar en dag mijn nickname op verschillende fora) zag ik het helemaal zitten om mijn hersenspinsels op papier te zetten, maar met een partner in crime wordt het meteen een heel stuk gezelliger. Een duo-project, waarin lief en leed gedeeld wordt en je helemaal jezelf kan zijn.


Wat we delen, is DNA, een derde zus, en een liefde voor taal en kleine gelukjes.

Introductie Kruimel. Kleinste zus. We kennen elkaars kleine (en grote) kantjes en zijn zo verschillend dat we op elkaar lijken. Wat we delen, is DNA, een derde zus, en een liefde voor taal en kleine gelukjes. Samen starten we onze blog!


En dan nu het grote moment. Dat allereerste bericht moet worden gepost, want onze site gaat online! Het koude zweet breekt uit. Dit is belangrijk. Er zal een 'voor' zijn, en een 'na'. Nu is er nog niks, en straks zijn we vertrokken. We gaan het doen! Ik duw op die grote knop rechtsboven, 'publiceren'. Let's go!

174 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Papa

Kerel Karel

©2020 door Kruimel & Rozijn. Met trots gemaakt met Wix.com